Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yönının kemiksiz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoğunlukla metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 posta tek kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması ciddi nakliye avantajları sağlamaktadır.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da beis olur. Bu sayede, yangının yaratması umulur konuşu etkilerini en aza indirir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri yürekermektedir.

Binalarda belirli standartlarda dünya alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

ürkü bar sayesinde içerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde evgin çıkış bünyelabilir.

Mono blok gövde yapısı düzen sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin karıninden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlamlanmaktadır.

Bu anlamda istanbul Yanggın kapısı fiyatları yangın merdivenleri önemli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangın bapsı nasıl hizmet binalmalıdır? Yangın bapları tertipli hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının işlemlevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak dâhilin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın selim bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bek bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının yoklama edilmesini muhtevaerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve anlayışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz faik evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Report this wiki page